CONTACTECHIPASERVICIIACASA0723 500 0270723 500 027
Grupul de avocati in domeniul fiscal din cadrul biroului nostru poate oferi orice tip de servicii de consultanta fiscala pentru firma dumneavoastra, acoperind toate categoriile de cereri tipice pentru aceasta arie de activitate.

CONSULTANTA FISCALA

Darie, Manea si Asociatii acorda consultanta fiscala in orice probleme referitoare la legislatia vamala, taxe si impozite; TVA, accize, impozitul pe profit si pe venit aplicat rezidentilor romani sau straini; facilitatile acordate investitiilor straine si mecanismele de aplicare aferente; reprezentare in fata autoritatilor fiscale din Romania si asistenta in cazul disputelor cu aceste autoritati.

Putem sa va asiguram asistenta fiscala specializata privind impozitele si taxele aplicabile societatilor comerciale in intreaga lor activitate, incepand de la infiintare pana la incetare, fie prin divizare, absorbire, dizolvare, lichidare.

In cazul in care clientii nostri doresc, putem sa ii asistam / reprezentam in fata tuturor institutiile abilitate pentru obtinerea tuturor documentelor necesare comercializarii produselor accizabile (produse din tutun si alcool, produse petroliere, gaze, energie electrica), precum si sa le realizam studii complete cu privire la taxele, accizele, impozitele si orice alte costuri pe care le implica asemenea activitati.

Clientii pot beneficia de o actualizare la zi a legislatiei fiscale, actualizare care este cu atat mai necesara cu cat acest domeniu modificarile legislative sunt foarte frecvente. Actualizarea mentionata nu priveste doar aspectul legislativ, ci si o explicare a modificarilor intervenite.

Reprezentarea clientilor in fata organelor fiscale si a instantelor de judecata este un aspect pe care societatea noastra il priveste cu mare importanta. De aceea, in cadrul activitatii noastre am urmarit in mod continuu perfectionarea tuturor partenerilor societatii de avocatura cu privire la acest aspect.

Suna la 0723 500 027 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
@2011-2023 rolegal.ro