CONTACTECHIPASERVICIIACASA0723 500 0270723 500 027
Contam pe unii dintre cei mai competenti avocati din Bucuresti, care sunt specializati pe urmatoarele servicii de consultanta juridica: Opinii juridice, Due diligence, Informari si noutati juridice, Asistenta contracte si negociere.

CONSULTANTA JURIDICA

Opinii juridice

Avocatii nostri va pot asista in redactarea de opinii juridice in aproape toate domeniile:
- civil: privind restituirea proprietatilor, vanzarea / cumpararea de proprietati, regimul juridic al comunitatii de bunuri, succesiuni, regimul juridic al persoanei - acte stare de civila, procedura exequatur-ului.
- fiscal si financiar: evitarea dublei impuneri, regim TVA, regim impozitare.
- penal: regimul pedepselor, infractiuni, drept procesual penal, drept executional penal.
- comercial: constiuirea unei societati comerciale, regimul juridic al societatilor comerciale - tipuri de societati, raporturi juridice comerciale, achizitii publice.

Due diligence

Redactarea de rapoarte due-diligence reprezinta o activitatea curenta a avocatilor societatii noastre.
Avocatii nostrii au redactat rapoarte de due-diligence pentru societati multinationale si pentru societati romane referitoare la: constituire, achizitionarea de imobile, achizitii publice etc.

Informari, noutati juridice

Datorita deselor schimbari legislative, in cadrul societatii noastre exista un departament specializat in redactarea de informari saptamanale, lunare, trimestriale sau ori de cate ori este nevoie.
Informarile au scopul de a tine permanent clientii conectati la modificarile legislative mai ales din domeniul fiscal, corporate si dreptul muncii.

Asistenta contracte, negociere

Avand o experienta vasta, avocatii societatii noastre si-au dezvoltat foarte bune abilitati in domeiul redactarii, negocierii si asistentei juridice acordate clientilor cu ocazia incheierii diferitelor tipuri de contracte.
Asiguram consultanta firmelor in vederea stabilirii perimetrului legal specific circumstantelor date de tipul afacerilor pe care le administreaza.

Suna la 0723 500 027 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
@2011-2023 rolegal.ro