CONTACTECHIPASERVICIIACASA0723 500 0270723 500 027
Intelegerea intregului sistem de proceduri specifice cazurilor de divort joaca un rol extrem de important in calcularea celor mai bune optiuni si evitarea unor conflicte nejustificate.

DIVORT

Experienta noastra si constientizarea implicarii emotionale pe care o are un astfel de eveniment ne determina mereu sa recomandam clientilor nostri consultarea unui avocat pentru solutionarea unui astfel de caz.

Aspectele care pot ridica o serie de controverse sunt fie date de detalii circumstantiale neprevazute, fie de lipsa unei perspective obiective inca din stadiul incipient al demersului. Situatiile care pot determina aparitia unor disensiuni cu semnificatii juridice complexe implica lipsa unui acord in ceea ce priveste exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului copiilor dupa divort, contributia parintilor dupa divort, divortul intre persoane de nationalitati diferite, solicitarea unor despagubiri, etc.

Partajul poate reprezenta un proces extrem de dificil expunand, in functie de circumstante, o serie de situatii complexe. Prezenta unui avocat familiarizat cu absolut toate aspectele de detaliu ale procedurii judiciare dicteaza in mod evident rezultatul final. Organizarea eficienta, intelegerea mijloacelor de proba si exploatarea lor, comunicarea permanenta cu clientul - acestea se dovedesc a fi elemente fundamentale in derularea coerenta a procesului de partaj pe cale judiciara.

Echipa de avocati din cadrul Darie, Manea si Asociatii are in vedere un demers explicit, dorim intotdeauna sa detaliem etapele de evolutie a cazului, incurajam clientii in comunicarea elementelor de detaliu care pot reprezenta amanunte cheie in identificarea unor solutii. Intentia noastra este sa atragem atentia asupra unor aspecte esentiale care, din punct de vedere legal, stabilesc un fir coerent in evolutia cazului.

Suna la 0723 500 027 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
@2011-2023 rolegal.ro