CONTACTECHIPASERVICIIACASA0723 500 0270723 500 027
Biroul de avocatura Darie & Manea va pune la dispozitie o echipa formata din unii dintre cei mai competenti avocati de drept compercial din Romania. Va oferim un pachet complet de servicii, care va permit sa infiintati in cel mai scurt timp o societate comerciala, cu multiple obiecte de activitate.

DREPT COMERCIAL

Echipa noastra, formata din unii dintre cei mai experimentati avocati de drept comercial din tara, va poate ajuta la infiintarea urmatoarelor tipuri de companii: SRL, SA, Fundatie / Asociatie, Microintreprindere, Filiala, Sucursala, Reprezentanta.

De asemenea, va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:

Contracte comerciale - redactare si atestare, Asistare la negocieri de contracte si tranzactii.
Recuperare debite - executare silita, Procedura somatiei de plata si a ordonantei de plata.
Obtinere autorizatii de functionare si acorduri de la institutii de stat precum Protectia Mediului, Apele Romane, Obtinere autorizare de functionare
Asistare si reprezentare in operatiuni la Oficiul Registrului Comertului
Reprezentare in fata judecatorului delegat la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti si judetul Ilfov
Obtinere certificat de cazier fiscal, Obtinere certificat constatator, Majorare / reducere capital social, Cesiune parti sociale / actiuni.
Dizolvare, lichidare, reorganizare judiciara, faliment.

Nu ne dorim ca problemele juridice sa stea in calea deschiderii sau extinderii afacerii dumneavoastra. Avocatii nostri din Bucuresti sunt aici pentru a ajuta si pentru de a face procesul de infiintare a unei societati usor si rapid.

Suna la 0723 500 027 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
@2011-2023 rolegal.ro