CONTACTECHIPASERVICIIACASA0723 500 0270723 500 027
Avocatii nostri specialisti in domeniul dreptului penal si in criminalitatea economica sunt disponibili pentru reprezentare imediata si va pot asista in mod eficient privind orice aspect specific acestui domeniu de expertiza.

DREPT PENAL

Va putem oferi sprijin in orice situatie care presupune aplicarea principiilor de drept penal, ne implicam in toate tipurile de urmariri penale - de la infractiunile care se incadreaza in sfera criminalitatii "gulerelor albe" la infractiunii grave care acopera o mare varietate de condamnari cu pedeapsa maxima.

Cu ajutorul nostru, veti beneficia de asistenta juridica de la unii dintre cei mai competenti avocati de drept penal din Bucuresti si veti avea o sansa reala la un proces echitabil. Ne ocupam cu precautie de fiecare etapa a procesului, pornind de la locul de munca si continuand cu sectia de politie, pana la reprezentarea in fata celor mai importante foruri.

Pentru o intelegere completa a serviciilor pe care le oferim, va prezentam mai jos o schema orientativa a actiunilor intreprinse de avocatii din cadrul departamentului de drept penal:
- asistenta si reprezentare in fata organelor de urmarire penala in cursul urmaririi penale pentru participantii in cadrul procedurilor penale (inculpatul, partea vatamata, partea responsabila civilmente, partea civila);
- asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in cazurile penale pentru participantii la proces in cadrul procedurilor penale (inculpatul, partea vatamata, partea responsabila civilmente, partea civila).

Avocatii de drept penal din Bucuresti din cadrul cabinetului nostru de avocatura stiu ca a fi acuzat de comiterea unei infractiuni nu exclude prezumtia de nevinovatie si, de asemenea, inteleg ca un rezultat pozitiv se obtine doar printr-o abordare flexibila (un amalgam intre modul in care avocatii isi utilizeaza cunostintele si competentele si maniera in care decid sa isi elaboreze strategiile de atenuare a pedepselor).

Echipa noastra de avocati ofera un serviciu competent, personalizat si angajat in mod real in solutionarea oricarei probleme. Cazul dumneavoastra va fi tratat de catre un senior, un avocat cu mare experienta, unul dintre cei mai competenti din Bucuresti, specializat in Drept Penal si in criminalitatea economica, expert care si-a dobandit cunostintele prin abordarea unei game largi de cazuri, in care si-a reprezentat cu succes clientii.

Suna la 0723 500 027 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
@2011-2023 rolegal.ro