CONTACTECHIPASERVICIIACASA0723 500 0270723 500 027
Reprezentam o firma de avocati decisa sa ofere solutiile legale cele mai avantajoase.

CABINET DE AVOCATURA DARIE, MANEA SI ASOCIATII

CRISTIAN DARIE

Cristian Darie este membru fondator si partener in cadrul firmei de avocatura Darie & Manea.

Dl. Darie conduce departamentul corporativ si comercial al firmei, are o vasta experienta in rezolvarea problemelor investitorilor straini in Romania si o intelegere profunda a pietei, precum si o privire de ansamblu asupra tendintelor juridice si de afaceri.

Mai mult, el a oferit consultanta clientilor in drept corporatist si comercial incluzand: vanzarea si cumpararea de actiuni, distributia si gestionarea acordurilor. Zona sa de expertiza include : Dreptul Comercial si Corporatist, Drept Imobiliar si legile de Imigrare.

Vorbeste engleza si franceza si este membru al baroului Bucuresti.

MARCELA MANEA

Marcela Manea este partener in cadrul societate avocatura Darie & Manea.

Doamna Manea conduce departamentul de proprietate intelectuala al firmei. Marcela Manea acopera o gama larga de probleme de solutionare a litigiilor de proprietate intelectuala si probleme de concurenta. Experienta in proprietate intelectuala include, asistenta in diverse probleme, cum ar fi protectia consumatorilor si anti-contrafacere, concurenta neloiala, marci comerciale si drepturile de autor.

Domeniul ei de expertiza include: Proprietate Intelectuala, Litigii, Dreptul de Imigrare, Dreptul Familiei, Drept Fiscal, Dreptul Muncii.

Vorbeste engleza si este membra a baroului Bucuresti.

ADRIANA TUGUI

Adriana Tugui este membru fondator si partener in cadrul firmei de avocatura Darie & Manea. Are o experienta mai mare de 12 ani in drept.

Doamna Tugui conduce departamentul de litigiu si arbitraj al firmei si este si lichidator certificat. Specialista in insolventa si restructurare corporativa a datoriilor, atat in domeniul public cat si cel privat, cat si securitizarea proprietatii si litigii.

Adriana Tugui are o bogata experienta in litigii, drept penal si dreptul familiei, de asemenea are si o vasta experienta in dreptul muncii. Zona sa de expertiza include : Litigiile, Dreptul Imobiliar, Dreptul Familiei, Drept Corporatist si Comercial, Dreptul Fiscal, Dreptului Muncii.

Vorbeste limba engleza si este membra a Baroului Bucuresti si, de asemenea este membra in Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania.

LAURENTIA GHEORGHE

Laurentia Gheorghe este avocat in cadrul societate avocatura Darie & Manea si in prezent conduce departamentul de Drept Penal si Criminalitate Economica. Este recunoscuta ca un avocat de renume in acest domeniu.

Are o experienta de 13 ani si este implicata in mod constant intr-o varietate de cazuri, pornind de la cele care vizeaza criminalitatea gulerelor albe si pana la infractiuni grave care acopera o mare varietate de condamnari cu pedeapsa maxima.

Vorbeste limba engleza fluent si este membra a Baroului Bucuresti.

RUXANDRA TOMA

Ruxandra Toma a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Nicolae Titulescu" din Bucuresti in luna iunie 2013 iar in luna octombrie a aceluiasi an a promovat examenul de primire in profesia de avocat, devenind membra a Baroului Bucuresti.

Este cel mai tanar membru al echipei noastre iar pe parcursul colaborarii s-a specializat pe diverse ramuri ale dreptului, fiind intr-o continua dezvoltare si completare a cunostiintelor. A reprezentat cu succes un numar insemnat de clienti in domeniul Dreptului Comercial si al Societatilor Comerciale, Dreptului Contraventional, Dreptului Muncii si Dreptului Fiscal, oferind consultanta si reprezentare in fata autoritatilor competente.

De asemenea, se implica activ in obtinerea permiselor de sedere si munca, in redactarea de opinii privind Dreptul Mediului sau desfasurarea jocurilor de noroc pe teritoriul Romaniei.

Este membra a departamentului de Asistenta Judiciara din cadrul Baroul Bucuresti, asistant si reprezantand cu succes clientii in materia Dreptului Penal. In prezent urmeaza cursurile organizate in cadrul Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor.

Vorbeste limba Engleza fluent si limba Franceza la un nivel mediu.

ANA AANEGROAE

Aanegroae Ana Maria a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Univeritatii din Bucuresti in luna iunie 2016, iar in luna septembrie a aceluiasi an a promovat examenul de primire in profesia de avocat, devenind membra a Baroului Bucuresti.

Aceasta a urmat in perioada octombrie 2016 - iunie 2017 masterul de Cariera Judiciara din cadrul Universitatii din Bucuresti, in cadrul caruia a aprofundat materii precum Dreptul procesual civil si Dreptul procesual penal. De asemenea, a urmat cursuri de engleza juridica pentru a dobandi termenii juridici necesari in exercitarea profesiei.

Ana a inceput colaborarea cu societatea noastra de avocatura imediat dupa admiterea in profesie si s-a specializat in numeroase domenii precum Dreptul Comercial si al Societatilor Comerciale, Dreptul Muncii si Dreptul Fiscal, oferind consultanta si reprezentare in fata autoritatilor competente.

In prezent, urmeaza cursurile organizate in cadrul Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor.

ANA RANETE

Ana Ranete a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1998 iar in 2004 a absolvit cursurile post-universitare la aceeasi facultate, fiind membra a Baroului din anul 1999, ca si stagiar, devenind ulterior avocat definitiv.

Ana detine si un certificat IELTS pentru Engleza avansat, avand astfel cunostintele necesare in termeni juridici. A inceput sa profeseze ca si avocat stagiar imediat dupa intrarea in Barou, devenind avocat definiti pana in anul 2002. De atunci a lucrat la mai multe cabinete de avocatura unde s-a specializat in: litigii si consultanta pentru persoane fizice sau juridice.

In prezent, in colaborarea cu Darie, Manea si Asociatii, domeniile sale de practica sunt: Proprietatea intelectuala, dreptul muncii, Contracte comerciale, Relatia cu Registrul Comertului, Drept Fiscal, Recuperare Creante, Protectia Datelor si Publicitate, Litigii si Arbitraj.

ALINA ELENA PURICE

Alina Elena Purice are o experienta considerabila in domeniul dreptului afacerilor, cu specilizare in dreptul comercial si cel corporativ, fiind astfel in masura sa furnizeze solutii legale optime pentru orice circumstante de natura comerciala.

In cadrul Darie & Manea cabinet avocatura Bucuresti, ea este implicata in coordonarea procedurile de recuperare creante, litigii fiscale si administrative si acorda consultatii in probleme uzuale legate de dreptul muncii.

Specializarile ei acopera toate aspectele legate de contractele de leasing (negociere, incheiere, incetare si alte litigii adiacente), Drept imobiliar si al constructiilor incepand cu achizitionarea pana la finalizarea unui proiect, Contracte de antrepriza si Litigii comerciale pornind de la contracte comerciale.

Alina Elena Purice vorbeste engleza si italiana si detine o diploma de master in domeniul Dreptului Afacerilor. Este membru al Baroului Bucuresti si a absolvit institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor in 2007.

In Martie 2011 ea a participat la cursurile pentru Grupul Avocatilor care s-au desfasurat la Londra specilizandu-se in incheierea contractelor de leasing.

Suna la 0723 500 027 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
@2011-2023 rolegal.ro